Smagfuldt hytteostbrød |
Dejen er let at arbejde med og bollerne holder sig frisk længe.
To franskbrød eller ca. 16 boller
Ingredienser:
800 g hvedemel
40 g bagemargarine
1/5 liter mælk
50 g gær
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
200 g hytteost
1 æg til pensling
Birkes til pynt
Fremgangsmåde:
Smelt margarinen i en gryde og hæld derefter mælken heri. Når massen er lun røres gæren ud heri.
Dette blandes med de øvrige ingredienser og hytteosten røres i til sidst.
Røres på køkkenmaskinen i ca. 5-10 min. indtil dejen er glat.
Herefter hæver dejen tildækket i 25 min.
Form to franskbrød eller ca. 16 boller af dejen. De efterhæver tildækket i 25 min og pensles med et æg samt pyntes med f.eks. birkes. Dernæst bages de i 25 min ved 200 grader (varmluft).
Til denne opskrift er der anvendt økologiske produkter.
Boller med hytteost (af halv opskrift) |
Nice og nem opskrift, tak for at dele Jeg elsker det skal nok prøve snart.
SvarSletHilsen
Bindia
Indiske Mad
Tusind tak for din kommentar! God fornøjelse med opskriften. Det er nogle meget lækre boller 😊😊
SletHej. Kan det passe med 2 dl mælk? Hilsen Ann
SvarSletHelt vild dejlig god opskrift.
SvarSlet