fredag den 10. maj 2013

kikærte/avocado deller

Kikærte/avocado deller
Kikærte/avocado deller
Kikærte/avocado deller en god kilde til både vitaminer, protein og kostfibre. Smager let og lækkert og kan f.eks. spises til rugbrød eller som aftensmad sammen med en salat.



Opskrift til ca. 9 stk.

Ingredienser:

300 g kogte kikærter
1 avocado, i tern
2 spsk. fuldkornsmel
salt
peber
spidskommen
gurkemeje
citronsaft
olie til stegning

Fremgangsmåde:

Sæt kikærterne i blød i rigeligt vand i 10-12 timer. Herefter hældes vandet fra og kikærterne koges i let saltet vand i ca. 1 time.
Blend avocado, lidt af kogevandet fra kikærterne og kikærterne. Smag til med salt, peber, spidskommen, gurkemeje og citron. Herefter røres melen i "farsen".
Der formes små kikærte/avocado deller som steges i olien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar