Æggekage med broccoli og røget laks |
Opskrift: 1 person
Ingredienser:
25 g røget laks
2 æg
100 g broccoli, i buketter
20 g revet ost
en lille håndfuld salat
rapsolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
Læg broccolibuketterne i en skål og dryp med lidt olie og salt. Hæld derefter kogende vand over og lad trække i ca. 1 min. Hvorefter broccolibuketterne sættes til afdrypning i en si.
Pisk æg sammen med salt og peber og hæld derefter æggemassen på panden og fordel broccoli og ost i æggemassen. Steg til æggemassen er stabil. Herefter varmes æggekagen i ovnen ved 200 grader i et par min. indstil osten er smeltet.
Anret æggekagen på en tallerken med salat og anret til sidst laksen på æggekagen. Spis evt. lidt ristet rugbrød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar