lørdag den 26. oktober 2013

Rodfrugtfritter med chilidressing

Rodfrugtfritter
Rodfrugtfritter med chilidressing
Farve, dufte og sødme findes med garanti når du laver med med rodfrugter. Rodfrugter er en naturlig del af flere efterårs- og vinterretter. De egner sig både til supper og mos, men også til grill eller stegning i ovnen. Her anvendes rodfrugterne som tilbehør til f.eks. fiskefrikadeller eller kylling.

Opskrift til 2-3 personer

Ingredienser:

2 store gulerødder, i stave
1 stor rødbede, i stave
4-5 kartofler (alt efter størrelse), i både
1 stor pastinak, i stave
Groft salt
Peber
Paprika

Fremgangsmåde:

Vask, skræl og skær rodfrugter i stave/både og vend disse i olie. Krydr med salt, peber og paprika.
Bages i ovnen i 25 min. ved 225 grader.

Chilidressing (den lette udgave):
Bland en hvidløgsdressing med en stærk chilisauce f.eks. Lingham's chili sauce - sriracha.
Bruges sammen med rodfrugt-fritterne som tilbehør til f.eks. fiskefrikadeller eller kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar