![]() |
Forårsruller med berberiand |
Antal: 6. stk.
Ingredienser
1 mellemstor gulerod, tynde stave
6 stk. rispapir
1 håndfuld frisk koriander, snittet fint
3 forårsløg, tynde stave
2 store håndfulde salatmix
1 stor håndfuld ærteskud
Ristede løg
1 stk. berberiandebryst, ridset på skindet og krydret med salt og peber
Dip:
Soya
evt. sur/sød sauce
Fremgangsmåde
Start med at stege andebrystet på en pande indtil det er gennemstegt. Herefter køler brystet af og skæres i skiver således, at der er 2-3 skiver pr. forårsrulle.
Læg et stk. rispapir i blød i koldt vand ad gangen. Når dette er blødgjort efter ca. 30 sek. tages dette op og placeres på bordpladsen - evt. med et lille stykke ud over bordkanten, så det er lidt lettere at få fat i når forårsrullen skal samles.
Placer salat i midten af rispapiret herefter andebryst i skiver og så resten af grøntsagerne og de ristede løg. Husk at placere stavene i samme retning, så forårsrullen er lettere at samle.
Rul rispapiret stramt omkring fyldet ved først at folde ind over fyldet herefter folde siderne ind og til sidst rulle forårsrullen stramt sammen. Forårsrullen lægges på en tallerken med "åbningen" nedad.
Kan serveres med soya eller sur/sød sauce til at dyppe i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar