Müslibar |
Müslibaren kan anvendes som et mellemmåltid eller som en lille dessert.
Opskriften kan varieres efter ønske og smag i forhold til frø og kerner.
Opskrift til ca. 15-20 müslibarer
Ingredienser:
1,5 dl honning
1 dl groft peanutbutter
½ dl vand
50 g sesamfrø
50 g græskarkerner
50 g kokosmel
70 g tørrede æbler
100 g rosiner
100 g hasselnødder, hakkede
50 g femkornsflager
et drys frysetørrede jordbær
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser bortset fra de frysetørrede jordbær. Bland vand, honning og peanutbutter og kog op til ensartet masse.
Peanutbutterblandingen hældes herefter over frø- og kerneblandingen. Ingredienserne blandes godt og fordeles i et lille ildfastfad med bagepapir. Müslibaren bages ved 140 grader i ca. 25 min.
Efter endt bagning vendes müslibaren ud på en rist til afkøling. Herefter kan de frysetørrede jordbær hældes på müslibaren. Når müslibaren er afkølet kan den skæres i mindre dele og opbevares i en lufttæt beholder.
Müslibar efter bagning |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar