lørdag den 9. august 2014

Hjemmelavet müsli

Ovnbagt müsli klar til
morgenmaden
Det tager maksimum 30 min. at lave sin egen lækre müsli, hvilket i sig selv er en fordel, men en endnu større fordel er, at man så også 100 % ved hvad der er i müslien.
Indholdet i müslien kan varieres i det uendelige. Anvendes der som her både frø, nødder og flager får morgenmaden et ekstra sundt tillæg. Spis det som drys på din skyr eller A38.
God fornøjelse.



Ingredienser:

1 dl grovvalsede havregryn
½ dl byggryn
1 dl femkornsflager
2 spsk hørfrø
2 spsk sesamfrø
½ dl solsikkekerner
½ dl mandler, hakket
½ dl. hasselnødder, hakket
3 spsk honning
1 dl rosiner
et drys kanel
et drys frysetørrede jordbær

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes i en skål undtagen rosiner og frysetørrede jordbær. Honningen røres godt ud i blandingen og hele blandingen fordeles ud på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen i ca. 15-20 min. ved 180 grader (varmluft). Der røres jævnligt i massen, så den bliver gylden overalt.

Når massen er gylden tages den ud af ovnen og rosiner og de frysetørrede jordbær vendes i.
Müslien hældes i en lufttæt beholder og müslien spises som tilbehør på morgenmaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar