onsdag den 26. marts 2014

Bygotto med kylling og ramsløg

Bygotto med  ramsløg og kylling
Bygotto
Årstiden er lige til at begynde at bruge ramsløg. I denne ret sammen med forårsløg, rødløg og bygotto og kylling på spyd.



Portion til 2-3 personer

Ingredienser:
300 g. kyllingefilet, i mindre tern
75 g. smør med hvidløg og ramsløg
1 rødløg, i tynde både
2 rødløg, i små tern
400 g ærter
320 g bygotto
1 bundt forårsløg, i små skiver
5 ½ dl vand
1 tsk groft salt
1 citron, i både
4 spsk. blade fra ramsløg, fint hakket

Fremgangsmåde:
25 g smør varmes kraftigt op i en gryde. Bygotto og de to hakkede rødløg tilsættes og steges i et halvt minut. Herefter tilsættes 5 ½ dl vand og salt. Bygottoen koges herefter under låg i 15 min. ved svag varme.

25 g smør smeltes i en pande. Kyllingestykker sættes på bambuspinde og steges på panden indtil kyllingen er gennemstegt. Smages evt. til med salt. Når de er gennemstegt vendes kyllingestykkerne i den hakkede ramsløg.

Når bygotten er kogt færdig tilsættes ærterne og 1 rødløg i tynde både. Herefter koges bygottoen yderligere i ca. 5 min. Tilsæt til sidst 25 g smør og vend rundt.

Server herefter kyllingespyd sammen med bygotto og citronskiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar