onsdag den 26. marts 2014

Thai-inspireret grøntsagslasagne med hytteost

Thai-inspireret grøntsagslasagne
Grøntsagslasagne
Endnu en ret uden kød. Denne lasagne er thai-inspireret og smager langt mere frisk end den traditionelle lasagne med kød og ostesovs.
Retten tager max 45. min. at lave.



Portion: 4 personer

Ingredienser:
400 g wokblanding (grøntsager)
2 æbler, revet
165 ml kokosmælk
saft fra 1 lime
1 tsk. limeskal
3 spsk. sød chilisauce
3 fed hvidløg, presset
2 tsk. salt
250 g hytteost
fuldkorns lasagneplader
Revet ost
Persille

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blandes sammen undtagen hytteost. Læg grøntsagsblandingen nederst i et smurt ildfastfad. Læg lagvis grøntsagsblanding, plader og hytteost. Afslut med lidt revet ost og pynt af med persille.

Fadet dækkes med folie og bages i ovnen i 15 min. ved 200 grader. Herefter fjernes folien og lasagnen bages færdig i ca. 20 min. Kan evt. stå og trække færdig i ca. 10 min. inden servering. Der kan evt. serveres brød til retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar