Fuldkornsspaghetti med spinat og mandler |
Portion 3-4 personer
Ingredienser:
60 g mandler
vand til at koge spaghetti i
Fuldkornsspaghetti svarende til antal personer retten laves til
salt til vandet
400 g helbladet spinat, frost
200 g løg, fint hakket
4 fed hvidløg, presset
1 ½ dl madlavningsfløde
ca. 1 tsk. salt
Peber
Smør til stegning
Fremgangsmåde:
Rist mandlerne på en tør pande. Steges hårdt i et par min. og herefter skrues ned og mandlerne ristes færdig i ca. 5 min. Hakkes groft.
Kog spaghetti i let saltet vand. Efter anvisning på pakken. tag 2 dl vand fra kogevandet og gem dette.
Pres vandet fra spinaten og svits løg og hvidløg i smørret. Tilsæt herefter spinat, fløde, vand og salt og kog retten i et par min. Rør jævnligt. Smag til med peber. Spinatsauce og spaghetti vendes sammen og serveres med hakkede mandler på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar