tirsdag den 25. marts 2014

Chili sin carne

Chili sin carne
Chili sin carne
I denne ret er der ingen kød, derfor hedder den sin carne (uden kød).
Retten er hurtig at lave og mætter rigtig godt. Kan spises sammen med hjemmebagt brød.


Portion til ca. 4 personer

Ingredienser:
2 rød løg, hakket
3 fed hvidløg, presset
1 aubergine, i tern
2 dåser bønner
1 dåse flåede tomater
250 g. hyttost med grillet peberfrugt
2 peberfrugt (rød og gul), i tern
2 tsk. salt
½ tsk. sukker
2 tsk. spidskommen
peber
2 dl vand
1 tsk. chilipulver
Olie til stegning

Fremgangsmåde:
Løg, hvidløg og aubergine steges let i gryden. Resten af ingredienserne tilsættes bortset fra hytteost og peberfrugt og bringes i kog. Koges ved svag varme under låg i ca. 20 min.
Peberfrugt tilsættes til sidst og retten serveres med hytteost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar