Chili sin carne |
Retten er hurtig at lave og mætter rigtig godt. Kan spises sammen med hjemmebagt brød.
Portion til ca. 4 personer
Ingredienser:
2 rød løg, hakket
3 fed hvidløg, presset
1 aubergine, i tern
2 dåser bønner
1 dåse flåede tomater
250 g. hyttost med grillet peberfrugt
2 peberfrugt (rød og gul), i tern
2 tsk. salt
½ tsk. sukker
2 tsk. spidskommen
peber
2 dl vand
1 tsk. chilipulver
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Løg, hvidløg og aubergine steges let i gryden. Resten af ingredienserne tilsættes bortset fra hytteost og peberfrugt og bringes i kog. Koges ved svag varme under låg i ca. 20 min.
Peberfrugt tilsættes til sidst og retten serveres med hytteost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar