Ovnbagte forårsgrøntsager |
Opskrift til 4 personer
Ingredienser:
4 stk. kyllingefilet
10 g smør
Ca. 800 g kartofler, i både
2 bundt forårsløg, i skiver
Ca. 300 g rødløg, i kvarte
Ca. ½ dl dild, hakket
Ca. ½ dl. toppen af forårsløg, hakket
1 bundt radiser, hele
Ca. 1 dl. skyr med honning, sennep og dild
1 ½ tsk. groft salt
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Smør smeltes i et ildfast fast i ovnen. Herefter tilsættes kartofler, der vendes i smørret. Bages i ovnen i et par minutter. Kyllingen vendes i ca. 1 dl. skyr. Herefter tilsættes kyllingen i fadet med kartofler. Bages videre i ca. 20 ved 250 grader.
Herefter tilsættes salt, radisser, forårsløg og rødløg. Retten bages færdig i ovnen i ca. 20 min.
Herefter krydres med salt og peber og der drysses dild og toppen af forårsløg over retten. Kan serveres med den tilbageværende skyr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar