søndag den 12. maj 2013

Æggekage med broccoli, røget laks og revet ost

Æggekage med broccoli og røget laks
Æggekage med broccoli og røget laks
En let og sprød frokost med både fisk og grønt.

Opskrift: 1 person

Ingredienser:

25 g røget laks
2 æg
100 g broccoli, i buketter
20 g revet ost
en lille håndfuld salat
rapsolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg broccolibuketterne i en skål og dryp med lidt olie og salt. Hæld derefter kogende vand over og lad trække i ca. 1 min. Hvorefter broccolibuketterne sættes til afdrypning i en si.
Pisk æg sammen med salt og peber og hæld derefter æggemassen på panden og fordel broccoli og ost i æggemassen. Steg til æggemassen er stabil. Herefter varmes æggekagen i ovnen ved 200 grader i et par min. indstil osten er smeltet.
Anret æggekagen på en tallerken med salat og anret til sidst laksen på æggekagen. Spis evt. lidt ristet rugbrød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar