tirsdag den 25. marts 2014

Spaghetti med spinat og mandler

Spaghetti
Fuldkornsspaghetti med spinat og mandler
En kødfri ret der piftes op med lækker spinat og ristede og hakkede mandler. En ret med masser af smag.


Portion 3-4 personer

Ingredienser:
60 g mandler
vand til at koge spaghetti i
Fuldkornsspaghetti svarende til antal personer retten laves til
salt til vandet

400 g helbladet spinat, frost
200 g løg, fint hakket
4 fed hvidløg, presset
1 ½ dl madlavningsfløde
ca. 1 tsk. salt
Peber
Smør til stegning

Fremgangsmåde:

Rist mandlerne på en tør pande. Steges hårdt i et par min. og herefter skrues ned og mandlerne ristes færdig i ca. 5 min. Hakkes groft.

Kog spaghetti i let saltet vand. Efter anvisning på pakken. tag 2 dl vand fra kogevandet og gem dette.

Pres vandet fra spinaten og svits løg og hvidløg i smørret. Tilsæt herefter spinat, fløde, vand og salt og kog retten i et par min. Rør jævnligt. Smag til med peber. Spinatsauce og spaghetti vendes sammen og serveres med hakkede mandler på toppen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar