onsdag den 2. april 2014

Ovnbagte forårsgrøntsager og kylling

Ovnbagte forårsgrøntsager
Ovnbagte forårsgrøntsager
En farverig ret der tager kort tid at forberede og som smager dejligt, eftersom der anvendes årstidens grønt.



Opskrift til 4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingefilet
10 g smør
Ca. 800 g kartofler, i både
2 bundt forårsløg, i skiver
Ca. 300 g rødløg, i kvarte
Ca. ½ dl dild, hakket
Ca. ½ dl. toppen af forårsløg, hakket
1 bundt radiser, hele
Ca. 1 dl. skyr med honning, sennep og dild
1 ½ tsk. groft salt
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Smør smeltes i et ildfast fast i ovnen. Herefter tilsættes kartofler, der vendes i smørret. Bages i ovnen i et par minutter. Kyllingen vendes i ca. 1 dl. skyr. Herefter tilsættes kyllingen i fadet med kartofler. Bages videre i ca. 20 ved 250 grader.

Herefter tilsættes salt, radisser, forårsløg og rødløg. Retten bages færdig i ovnen i ca. 20 min.

Herefter krydres med salt og peber og der drysses dild og toppen af forårsløg over retten. Kan serveres med den tilbageværende skyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar