Brød uden mel, men med kerner, frø og kokos |
Opskrift til et brød
Ingredienser:
150 g græskarkerner
75 g mandler
75 g cashew nødder
5 æg
150 g hørfrø
100 g kokosmel
1 spsk kanel
5 spsk kokosolie/olivenolie
Fremgangsmåde:
Cashewnødder og mandler blendes. Resten af ingredienserne blandes i og røres sammen.
Brøddet kommes i en rugbrødsform, der stikkes små huller i brøddet og det pensles med vand.
Bages ved 165 grader i ca. 50 min.
Det lyder som en speciel, men interessant opskrift. Kan du anbefale noget tilbehør, der særlig godt dertil? Hilsen H.
SvarSletKære Hanne
SletEr man inspireret af det asiatiske køkken kan man spise brøddet som asiatisk morgenbrød dvs. at man spiser mango og lime til og evt. hælder lidt sirup over, hvis det skulle blive for sødt. Men mangoens friske smag og den mere sure smag fra lime skulle gå godt med den lidt søde smag fra brøddet.
Jeg selv har kun spist det med smør.
De personer som jeg har serveret brøddet for, har spist det med banan, pålægschokolade eller marmelade.
Håber, at dette kunne inspirere lidt til at forsøge sig frem i forhold til tilbehør til brøddet.