søndag den 1. september 2013

Banankage med nødder

En saftig og nem kage, der ikke kræver ret meget tid i køkkenet. Bananerne giver kagen en saftig og blød konsistens samt en god holdbarhed.

1 kage jf. billede (følger)

Ingredienser:
2 modne bananer, moste
1 dl. hasselnødder, hakkede
3 æg
1 tsk. bagepulver
170 g sukker
100 g smeltet smør
2 tsk. vaniljesukker
125 g hvedemel

Pynt
100 g mørk overtrækschokolade, smeltet

Fremgangsmåde:

Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en luftig masse.  Bagepulver og mel blandes og og røres forsigtigt i æggeblandingen skiftevis med det afkølede smør.
Nødderne og bananerne vendes herefter i massen og kagedejen hældes i en smurt franskbrødsform (der kan rumme ca. 1 liter).

Bages midt i ovnen i ca. 55 min. ved 175 grader.

Kagen vendes ud og afkøles inden den pyntes med den smeltede chokolade.


Ingredienserne i denne opskrift er hovedsageligt økologiske.

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage Alleoppskrifter.no, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Alle opskrifter er en søgemaskine, der samler de bedste norske madlavning og blogs fra internettet.

    Flere hundrede Blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    Elin
    Findeopskrifter.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Elin
      Mange tak. Jeg har nu oprettet mig på findeopskrifter.dk

      Slet