Grøntsagsgryde |
Opskrift til fire personer
Ingredienser:
75 g. løg
2 spsk. garam masala
300 g. champignon, i skiver
1 peberfrugt, i mindre tern
300 g. bønner
1 grøntsagsbouillonterning
1 dl. vand
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
2 dl. skyr
1 tsk. majsstivelse
4 tomater, i mindre stykker
4 hårdkogte æg, i halve
Fremgangsmåde:
Kog æg i ca. 5 min. og afkøl og pil æggene.
Svits løg i en varm pande og tilsæt herefter garam masala. Svits kortvarigt - indtil løgene har taget farve.
Tilsæt herefter champignon, peberfrugt, bønner, bouillonterning, vand, gurkemeje og salt og lad retten simre ved jævn varme under låg i ca. 10 min.
Rør skyr sammen med majsstivelse og tilsæt dette sammen med tomaterne. Retten kan herefter varmes godt igennem og serveres med f.eks. naan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar