søndag den 16. februar 2014

Grøntsagsgryde med garam masala

Grøntsagsgryde
Grøntsagsgryde
En meget velsmagende krydret ret uden kød. En let måde at få masser af grøntsager på. Retten tager ca. 30 min. at lave.


Opskrift til fire personer

Ingredienser:
75 g. løg
2 spsk. garam masala
300 g. champignon, i skiver
1 peberfrugt, i mindre tern
300 g. bønner
1 grøntsagsbouillonterning
1 dl. vand
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
2 dl. skyr
1 tsk. majsstivelse
4 tomater, i mindre stykker
4 hårdkogte æg, i halve

Fremgangsmåde:

Kog æg i ca. 5 min. og afkøl og pil æggene.
Svits løg i en varm pande og tilsæt herefter garam masala. Svits kortvarigt - indtil løgene har taget farve.
Tilsæt herefter champignon, peberfrugt, bønner, bouillonterning, vand, gurkemeje og salt og lad retten simre ved jævn varme under låg i ca. 10 min.
Rør skyr sammen med majsstivelse og tilsæt dette sammen med tomaterne. Retten kan herefter varmes godt igennem og serveres med f.eks. naan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar