mandag den 11. august 2014

Müslibarer

Sund müslibar
Müslibar
En opskrift på en velsmagende müslibar.
Müslibaren kan anvendes som et mellemmåltid eller som en lille dessert.
Opskriften kan varieres efter ønske og smag i forhold til frø og kerner.



Opskrift til ca. 15-20 müslibarer

Ingredienser:

1,5 dl honning
1 dl groft peanutbutter
½ dl vand
50 g sesamfrø
50 g græskarkerner
50 g kokosmel
70 g tørrede æbler
100 g rosiner
100 g hasselnødder, hakkede
50 g femkornsflager
et drys frysetørrede jordbær

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser bortset fra de frysetørrede jordbær. Bland vand, honning og peanutbutter og kog op til ensartet masse.
Peanutbutterblandingen hældes herefter over frø- og kerneblandingen. Ingredienserne blandes godt og fordeles i et lille ildfastfad med bagepapir. Müslibaren bages ved 140 grader i ca. 25 min.
Efter endt bagning vendes müslibaren ud på en rist til afkøling. Herefter kan de frysetørrede jordbær hældes på müslibaren. Når müslibaren er afkølet kan den skæres i mindre dele og opbevares i en lufttæt beholder.

Sund müslibar
Müslibar efter bagning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar