Påskeret: Pocherede æg og rejer på mandelbrød |
Ingredienser:
Æg
Eddike ca. 3 spsk. til 1 liter vand
Salt og peber
Tilbehør:
Brød f.eks. mandelbrød
Pynt:
Agurk, tomat, citron og mayonnaise
Fremgangsmåde:
Bring vandet i kog. Slå et æg ud i en skål og ægget krydres med salt og peber. Tilsæt eddike kort før vandet koger. Der skrues ned for varmen således, at vandet holdes lige under kogepunktet.
Med et piskeris bringes bevægelse i vandet og ægget hældes forsigtigt ned i midten af gryden. Saml hviden og lad massen snurre rundt i vandet i 1-2 min. Blommen skal være blød.
Det pocherede æg tages op af vandet med en si. Dryp vandet fra inden det pocherede æg anrettes på f.eks. et stykke brød sammen med rejer og pyntes med tomater, mayonnaise og agurk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar