tirsdag den 26. marts 2013

Pocherede æg og rejer på mandelbrød

Pocherede æg og rejer
Påskeret: Pocherede æg og rejer på mandelbrød
En lækker anretning, der sæsonmæssigt gør sig godt på påskebordet. God påske!


Ingredienser:
Æg
Eddike ca. 3 spsk. til 1 liter vand
Salt og peber

Tilbehør:
Brød f.eks. mandelbrød

Pynt:
Agurk, tomat, citron og mayonnaise

Fremgangsmåde:

Bring vandet i kog. Slå et æg ud i en skål og ægget krydres med salt og peber. Tilsæt eddike kort før vandet koger. Der skrues ned for varmen således, at vandet holdes lige under kogepunktet.
Med et piskeris bringes bevægelse i vandet og ægget hældes forsigtigt ned i midten af gryden. Saml hviden og lad massen snurre rundt i vandet i 1-2 min. Blommen skal være blød.
Det pocherede æg tages op af vandet med en si. Dryp vandet fra inden det pocherede æg anrettes på f.eks. et stykke brød sammen med rejer og pyntes med tomater, mayonnaise og agurk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar