onsdag den 24. april 2013

Stegte nudler med kylling og karry

Stegte nudler med kylling og karry
Stegte nudler med kylling og karry
Denne orientalsk inspirerede ret er både meget velsmagende og har nogle fantastiske farver samt duft.
Opskrift: 3-4 personer

Ingredienser:

400 g kyllingestrimler
3-4 gulerødder i stave
et bundt forårsløg, i stave
1 stort løg, fint hakket
3 spsk. fiskesovs
1 tsk. sukker
1 spsk. ingefær, finthakket
2 tsk. karry
3-4 fed hvidløg, presset
Olie til stegning
Bønner
200 g nudler
Salt

Fremgangsmåde:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Steg hvidløg, løg, ingefær og karry på panden i et par min. Tilsæt herefter kyllingen og steg dette igennem. Herefter tilsættes lidt vand og de kogte nudler, hvorefter dette steges yderligere et par min. Tilsæt herefter de frosne bønner og gulerødder. Forårsløgene tilsættes til slut. Bland fiskesovs og sukker og tilsæt blandingen til retten og steg i ca. 1 min.
Server herefter retten.

4 kommentarer:

  1. Skal prøves :-) Bare uden fiskesovsen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Fiskesovsen giver ellers retten en rigtig god smag NB! Fiskesovsen smager meget bedre end lugten kunne antyde ;)

      Slet
  2. Den skal prøves, jeg bruger dog som hovedregel altid friske grøntsager :)

    SvarSlet
  3. Det var også kun bønnerne der var fra frost :)

    SvarSlet