mandag den 21. oktober 2013

Wok med indbagte rejer

Wok med indbagte rejer
Wok med indbagte rejer
En orientalsk inspireret ret, der giver noget til både syns-, lugte- og smagssansen. Retten er hurtig at lave og kan varieres med årstidens grøntsager.


Opskrift til 2-3 personer

Ingredienser:
Olie til stegning
1 bundt forårsløg, i strimler
2 stk. peberfrugt, i strimler
4 fed hvidløg, presset
½ broccoli, i små buketter
en lille håndfuld sesam
250 g indbagte rejer
½ pakke champignon, i skiver
Evt. wok sauce
Evt. frisk korianderblade til pynt

Tilbehør:
Ris eller nudler

Fremgangsmåde:
Grøntsagerne forberedes. Wokpanden varmes godt op med ca. 2 spsk. olie. Hvidløg presses og svitses i den varme olie.
Herefter tilsættes de indbagte rejer som steges let. Herefter tages disse af wokpanden igen og alle grøntsager steges let i panden i ca.. 5 min. Sesam tilsættes til sidst i stegning sammen med de indbagte rejer.
Wok saucen tilsættes til slut og retten varmes igennem i ca. 5 min.

Alternativt kan du selv smage til med fiskesovs og sukker.
Dette gøres på følgende måde:
2-3 spsk. fiskesovs
1 tsk. sukker
Fiskesovs og sukker røres sammen i en skål og tilsættes herefter i retten som varmes igennem inden denne er klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar