søndag den 18. juni 2017

Koftas med ris og korma.

En indisk inspireret "vegetarisk frikadelle".
Der er masser af gode krydderier i samt bønner og løg.
Her spist sammen med en købe korma og ris.


Ingredienser 

1 løg, hakket
1 dåse kidneybønner
3-4 fed hvidløg, presset
1 lille dåse majs
1 dl havregryn
3-4 spsk. hvedemel (plus lidt mel til at rulle "frikadellerne" i)
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. paprika
1 spsk. stødt spidskommen
Salt og peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde

Hvidløg og løg steges på panden sammen med krydderierne i ca. 5 min.
Herefter blandes dette i en skål sammen med resten af ingredienserne - bortset fra olien.

Massen røres godt sammen og blendes herefter. Lad "farsen" trække i en halv times tid, hvorefter den er blevet lidt mere fast. Ellers kan der tilføjes lidt mere havregryn.

Form små kugler af "farsen" og  rul dem i mel inden de steges på en pande med olien. 

Kan serveres med korma sauce og ris til. Korma saucen giver en del rund smag til retten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar