Ingredienser
Ca. 20 stk.
60 g cashewnødder, udblødte i vand i ca. 3-4 timer
65 g af det faste fedt fra 1 dåse kokosmælk2 spsk agavesirup
½ spsk smeltet kokosolie
45 g kokosmel
1½ spsk kokosfibermel
½ spsk smeltet kokosolie
45 g kokosmel
1½ spsk kokosfibermel
Topping
1 dl kokosmel
1 dl kokosmel
Fremgangsmåde
Blend kortvarigt cashewnødderne sammen med kokosmælken. Dernæst blendes resten af ingredienserne i og kør det hele sammen til en ensartet masse.
Blend kortvarigt cashewnødderne sammen med kokosmælken. Dernæst blendes resten af ingredienserne i og kør det hele sammen til en ensartet masse.
Massen kan med fordel afkøles i en times tid, så er de lidt lettere at forme til snebolde.
Til sidst rulles kuglerne i kokosmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar