Opskriften er hentet fra:
http://www.femina.dk/mad/desserter/rabarberkage-med-mandel-noedde-crunch
Ingredienser
Rabarberkage
190 g rørsukker
3 æg
190 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
4-5 rabarber (200 g)
2 spsk. sukker
Mandel-nødde-crunch
100 g blandede mandler og hasselnødder, let grofthakkede75 g smør75 g farin¼ dl mælk2 spsk. vaniljesukker
100 g blandede mandler og hasselnødder, let grofthakkede75 g smør75 g farin¼ dl mælk2 spsk. vaniljesukker
Tilbehør til rabarberkage
200 ml cremefraiche
200 ml cremefraiche
Fremgangsmåde
Rør sukkeret sammen med æggene. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Vask og rens rabarberne, og skær dem i 1-2 cm store stykker. Vend dem i lidt sukker, og kom dem i dejen til din rabarberkage. Kog alle ingredienserne til crunchen sammen, og lad det afkøle let. Hæld dejen i en smurt kageform, og fordel crunchen på toppen af din rabarberkage. Rabarberkage skal bages i en 170° varm ovn i 40 minutter.
Serves lun sammen med cremefraiche.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar