mandag den 5. juni 2017

Rabarberkage med nøddecrunch

Denne rabarberkage fra Femina er en sukkerbombe uden lige, men den smager rigtig dejligt med nøddecrunch ovenpå.
Opskriften er hentet fra: 
http://www.femina.dk/mad/desserter/rabarberkage-med-mandel-noedde-crunch

Ingredienser

Rabarberkage
190 g rørsukker
3 æg
190 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
4-5 rabarber (200 g)
2 spsk. sukker
 
Mandel-nødde-crunch
100 g blandede mandler og hasselnødder, let grofthakkede75 g smør75 g farin¼ dl mælk2 spsk. vaniljesukker
 
Tilbehør til rabarberkage
200 ml cremefraiche

Fremgangsmåde
Rør sukkeret sammen med æggene. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Vask og rens rabarberne, og skær dem i 1-2 cm store stykker. Vend dem i lidt sukker, og kom dem i dejen til din rabarberkage. Kog alle ingredienserne til crunchen sammen, og lad det afkøle let. Hæld dejen i en smurt kageform, og fordel crunchen på toppen af din rabarberkage. Rabarberkage skal bages i en 170° varm ovn i 40 minutter.
Serves lun sammen med cremefraiche.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar