torsdag den 22. juni 2017

Spinatpandekager med tomatsalat

Rigtig lækker spinatpandekage med hytteost og tomatsalat.
En let og mættende ret, der sagtens kan bruges til madpakken.

Ingredienser

200 g spinat, skyllet og blendet
5 dl mælk
1 fed hvidløg, presset
4 æg
2 porrer, i tynde skiver
500 g cocktail eller blommetomater, i skiver
250 g mel
500 g broccoli, i mindre buketter
2 forårsløg, i skiver
2 spsk. æbleeddike
4 dl hytteost
Olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Blend spinat og æg sammen i blenderen. Tilsæt herefter mel, 1 tsk. salt og peber. Mælken hældes i lidt efter lidt. Dejen skal være tyktflydende - lidt som en pandekagedej.

Steg pandekagerne. Jeg har brugt lidt mere end 1 dl. dej pr. pandekage. Steg pandekagen i lidt olie. Pandekagerne kan holdes lune i ovnen.

Broccoli og porrer dampes let i lidt vand. Grøntsagerne dryppes af i en sigte og vend dem i hytteost og den pressede hvidløg. Smag til med salt og peber.

Tomaterne og forårsløg vendes i eddike og 2 spsk. olie og smag til med salt og peber.

De to slags fyld kommes i de lune pandekager. Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar