Knoldselleri suppen klar til servering |
Opskrift til 3-4 personer
Ingredienser:
3 porrer (i skiver)
1 løg (hakket)
½ knoldselleri (eller et lille knoldselleri) ( i tern)
1 grøntsags bouillon
3 fed hvidløg (presset)
7 dl. vand
1 dl minimælk
1 spsk god lys eddike
1 spsk frisk timian (hakket)
ca. 50 g revet ost
1½ spsk olie til stegning
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Sauter løg, porrer og timian i gryden. Herefter tilsættes hvidløg. Knoldselleri tilsættes når hvidløg har stegt kortvarigt. Vand, mælk og bouillon tilsættes og koges under svag varme i ca. 20 min.
Herefter blendes knoldselleri suppen og osten tilsættes, og der smages til med salt og peber. Lad suppen simre videre til osten er smeltet.
Pynt: krydderurter eller revet gulerod
Tilbehør: Suppe horn
Ingen kommentarer:
Send en kommentar