mandag den 7. januar 2013

Tandoori masala kylling med hummus

Tandoori masala kylling med hummus
Tandoori masala kylling
En krydret indisk inspireret ret, der er hurtig og let at lave.
Tandoori er en indisk krydderiblanding som fås i bl.a. pulverform. Den har en stærk krydret smag og tandoorien giver kødet en rødlig/orange farve når den smøres på kødet inden tilberedning.
Opskrift: 2 personer

Ingredienser:
ca. 400 g kyllingefilet
10 g tandoori masala krydderi pr. 350 g kød
Hvidløgssmør
Olie til stegning


Fremgangsmåde:

Kyllingen ridses i overfladen og smøres med lidt olie. Tandoori krydderiet masseres ind i kyllingen. Læg evt. små stykker hvidløgssmør ovenpå kyllingestykkerne. Steges i et fad i ovnen i ca. 30 min. ved 175 grader.

Tilbehør:
Hjemmelavet hummus
Ukogte gulerødder i strimler
Fuldkorns tortillas






Ingen kommentarer:

Send en kommentar