Kartoffelæggekage |
Opskrift til 3-4 personer
Ingredienser:
1 bundt timian (fint hakket)
1 bundt purløg (fint klippet)
2 håndfulde persille (fint hakket)
700 g kartofler (i skiver)
6 æg
2 gulerødder (revet groft)
100 g spinat (frossen)
1 rødløg (hakket)
1 løg (hakket)
½ dl olivenolie
Smages til med
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kartoflerne ristes på panden i olivenolien og gulerødder og løg tilsættes herefter og steges i et par minutter. Dernæst tilsættes den frosne spinat.
Æg piskes og hakkede krydderurter, salt og peber piskes sammen. Vend kartoffelblandingen i æggemassen og hæld massen tilbage på panden.
Læg et låg på panden, og lad det stå ved svag varme i ca. 10 min. Hvis muligt vend herefter kartoffelæggekagen og læg den ustegte side på panden og steg igen i ca. 10 min. under låg ved svag varme.
Serveres sammen med en god skive brød og evt. cherry tomater.
Ingredienser:
1 bundt timian (fint hakket)
1 bundt purløg (fint klippet)
2 håndfulde persille (fint hakket)
700 g kartofler (i skiver)
6 æg
2 gulerødder (revet groft)
100 g spinat (frossen)
1 rødløg (hakket)
1 løg (hakket)
½ dl olivenolie
Smages til med
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kartoflerne ristes på panden i olivenolien og gulerødder og løg tilsættes herefter og steges i et par minutter. Dernæst tilsættes den frosne spinat.
Æg piskes og hakkede krydderurter, salt og peber piskes sammen. Vend kartoffelblandingen i æggemassen og hæld massen tilbage på panden.
Læg et låg på panden, og lad det stå ved svag varme i ca. 10 min. Hvis muligt vend herefter kartoffelæggekagen og læg den ustegte side på panden og steg igen i ca. 10 min. under låg ved svag varme.
Serveres sammen med en god skive brød og evt. cherry tomater.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar