Rodfrugtmos og laksefrikadeller |
Opskrift til 3-4 personer
Ingredienser:
250 g kartofler, i tern (skrællet vægt)
1 porrer, i skiver
6 gulerødder, i skiver
1 bdt. forårsløg, i skiver (skrællet vægt)
100 g pastinak, i skiver (skrællet vægt)
250 g knoldselleri, i tern
4 fed hvidløg
1 grøntsagsbouillon
Smag til med:
groft salt
peber
hvidløgssmør
persille, hakket
Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne møre i en gryde og resten af ingredienserne i en anden gryde UDEN, at der tilsættes salt.
Vandet hældes fra kartoflerne og de dampes tørre. En del af kogevandet fra de øvrige ingredienser gemmes. De kogte rodfrugter blendes sammen med smør og vand fra kogningen tilsættes efter behov og ønsket konsistens. Der smages til med salt, peber og persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar