Durumboller med græskarkerner |
Opskrift til ca. 12 boller
Ingredienser:
300 g durummel
400 g hvedemel
1 dl. græskarkerner
1 tsk. salt
1 spk. olie
5 dl vand
25 g gær (15 g hvis koldhævet/langtidshævet)
Fremgangsmåde:
Rør gær ud i det lunkne vand (hvis langtidshævede boller så koldt vand) og tilsæt resten af ingredienserne.
Dejen røres sammen på maskine i ca. 5 min.
Sættes til hævning i ca. 30 min. (hvis langtidshævet sættes dejen i køleskabet natten over).
Dejen slås sammen igen, og formes til ca. 12 boller (langtidshævet æltes dejen ikke igennem).
Durumbollerne pensles med mælk og efterhæver i ca. 30 min. et lunt sted, hvorefter durumbollerne bages i ca. 20 min. ved 200 grader (varmluft).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar