mandag den 24. december 2012

Lækre suppehorn

Nybagte suppehorn
Nybagte suppehorn
Disse luftige og velsmagende horn kan bl.a. anvendes til forretter eller som tilbehør til supper.
Suppehornene er hurtige, at lave og de kræver få ingredienser. Denne gang blev suppehornene krydret med groft salt, men alt efter hvad de skal anvendes til, kan de krydres med forskellige krydderier som f.eks. merian eller timian.

Opskrift til ca. 16 horn

Ingredienser:

5 ½ dl. Varmt vand
35 g. gær
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
200 g. durummel
Ca. 500 g. hvedemel
Drys:
Olie
Groft salt
timian
merian
Eller andet krydderi


Fremgangsmåde:
Gæren smuldres ud i det varme vand og røres ud. Resten af ingredienserne blandes i. Tilbagehold lidt af hvedemelen og ælt sammen. Resten af melen tilsættes indtil ønsket konsistens af dejen.
Dejen hæver i 30 min.
Dejen rulles ud til en stor cirkel og skæres i 16 trekanter. Herefter rulles suppehornene fra den brede ende.
Suppehornene sættes på bageplade med bagpapir ,og pensles med enten olie eller et pisket æg og krydres med f.eks. groft salt.
Suppehornene efterhæver til ca. dobbelt størrelse, hvorefter de bages ved 225 grader i ca. 12 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar