Juleinspirerede muffins |
Opskrift til 12 muffins
Ingredienser:
100 g. hvid chokolade (hakket)
1 dl mælk
125 g. blødt smør (i tern)
150 g. sukker
125 g. ren rå marcipan (revet)
2 æg i str. L
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde:
Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde og sæt til afkøling.
Rør smør og sukker og revet marcipan cremet og pisk æggene i et af
gangen. Bland hvedemel og bagepulver og sigt dette ned i marcipanmassen. Rør herefter chokolademælken i muffinsdejen.
Fordel i dejen i 12 muffinsforme. Fyld formene ca. halvfuld.
Bages ved 175 grader i 20-25 min.
Pynt:
Bland et par dråber rød frugtfarve i den mængde marcipan, der ønskes anvendt til pynt. Hvis marcipanen bliver for fugtig, kan der blandes lidt flormelis i. Anvend evt. handsker når marcipanen æltes med farvestoffet i. Rul marcipanen ud mellem bagepapir, og stik de ønskede former ud. Rør evt. glasur sammen (vand og flormelis) og brug dette til at gøre marcipanen fast med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar