onsdag den 5. december 2012

Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne
Mmmm en rigtig smagfuld
grøntsagslasagne
En grøntsagslasagne med et par af årstidens grøntsager nemlig løg og champignon, der giver lasagnen en god fyldig smag. De sprøde grøntsager giver en saftig og smagfuld lasagne.

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

1 dåse koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 løg, hakkede
3-4 hvidløg, pressede
1 squash, i tern
2 peberfrugt, i tern
200-300 g champignon, i skiver
2 tsk oregano
1 tsk salt
olie til stegning
lasagne plader, fuldkorn
½ l hvid mælkesauce
mozzarella light, revet

Fremgangsmåde:

Løg, champignon og hvidløg svitses i en gryde. Peberfrugt og squash tilsættes og grøntsagerne simre i ca. 5 min. Puré og de hakkede tomater tilsættes sammen med krydderi. Retten simre yderligere i 15 min.

Et ovnfast fad smøres og grøntsagsfyldet lægges i lag med lasagneplader og mælkesovs. Der afsluttes med revet ost.

Bages i ovnen ved ca. 180 grader i 25 min. Lad lasagnen hvile tildækket i ca. 10 min. inden servering.

Serveres med f.eks. brød og salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar