Broccolisuppe |
Suppen er lækker cremet og let saltet grundet det ristede bacon.
Opskrift 4 personer
Ingredienser:
1 broccoli, i buketter
2-3 gulerødder, revet
1-2 løg, hakket
3-4 fed hvidløg, presset eller hakket
2,5 dl creme fine til madlavning
2 dl minimælk
6, 5 dl vand
1 grøntsagsbouillon
Evt. 1 stilk bladselleri, i skiver
Salt og peber
Olie til stegning af løg og hvidløg
1 pk. bacon i tern (ca. 200 g)
Fremgangsmåde:
Steg kortvarig hvidløg og løg i gryden. Kom gulerødder, bladselleri og broccoli i gryden og tilsæt vand og bouillon. Bring suppen i kog ved høj varme. Reducer herefter varmen til middel, og lad grøntsagerne simre til de er møre.
Grøntsagsblandingen blendes kortvarigt - fyld kun blenderen 1/3 op. Tilsæt mælk og creme fine og varm broccolisuppen igennem igen og smag til med salt og peber.
Steg bacon på panden og server denne til broccolisuppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar