torsdag den 29. november 2012

Krydret agurkesalat

Krydret agurkesalat
Agurkesalat som tilbehør
Krydret agurkesalat som tilbehør til diverse retter
1  lille portion

Ingredienser:

1 agurk
Evt. et lille rødløg

Lagen:
3 spsk sukker
2 tsk salt
½-1 tsk peber, gerne friskkværnet
9 spsk lagereddike
1 dl kogt vand

Fremgangsmåde:

Kog vand. Bland salt, peber, sukker og eddike i en skål. Tilsæt herefter det kogende vand, og rør rundt indtil sukker og salt er opløst. Skær agurken i tynde skiver og hak løget fint. Kom agurkeskiverne og det finthakkede løg i den afkølede lage. Lad agurkesalaten trække ca. 30 min.
Alternativt kan man også dele agurken på langs og skrabe kernerne ud med en teske, og dernæst skære agurken i tynde skiver.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar