Retten klar til servering |
Retten har en fyldig smag, der både er krydret og sød.
Opskrift til 3-4 personer
Ingredienser:
400 g kyllingefilet, i strimler
2 tsk hvidløg, finthakket
1 tsk ingefær, finthakket
100 g cashewnødder
7 forårsløg, snittet på skrå
1 rød peber, i strimler
1 spsk sort chilipasta
½ dl tomatketchup
3 spsk fiskesovs
1 spsk sukker
Brune ris
olie til stegning
Tilbehør: Krydret agurkesalat
Fremgangsmåde:
Ris koges efter anvisning på posen. Rist cashewnødderne i en pande i en smule olie indtil de er gyldne. Stil cashewnødderne til side.
Opvarm olie i en wok, og steg kortvarigt hvidløg, ingefær samt chilipasta. Tilsæt herefter kyllingen og lad det stege i ca. 5 min. Herefter tilsættes tomatketchup, peberfrugt og forårsløg. Lad retten stege kort og smag herefter til med fiskesovs og sukker. Bland evt. på forhånd fiskesovs og sukker i en skål således, at sukkeret bliver opløst.
Vend kort før servering cashewnødderne i retten og servér med kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar