torsdag den 29. november 2012

Kylling med cashewnødder og krydret agurkesalat

Kylling med cashewnødder og krydret agurkesalat
Retten klar til servering
Thailandsk inspireret ret med kylling og cashewnødder.
Retten har en fyldig smag, der både er krydret og sød.

Opskrift til 3-4 personer

Ingredienser:

400 g kyllingefilet, i strimler
2 tsk hvidløg, finthakket
1 tsk ingefær, finthakket
100 g cashewnødder
7 forårsløg, snittet på skrå
1 rød peber, i strimler
1 spsk sort chilipasta
½ dl tomatketchup
3 spsk fiskesovs
1 spsk sukker
Brune ris

olie til stegning

Tilbehør: Krydret agurkesalat

Fremgangsmåde:

Ris koges efter anvisning på posen. Rist cashewnødderne i en pande i en smule olie indtil de er gyldne. Stil cashewnødderne til side.

Opvarm olie i en wok, og steg kortvarigt hvidløg, ingefær samt chilipasta. Tilsæt herefter kyllingen og lad det stege i ca. 5 min. Herefter tilsættes tomatketchup, peberfrugt og forårsløg. Lad retten stege kort og smag herefter til med fiskesovs og sukker. Bland evt. på forhånd fiskesovs og sukker i en skål således, at sukkeret bliver opløst.

Vend kort før servering cashewnødderne i retten og servér med kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar