Lækre knækbrød fyldt med kerner og frø |
Antal: Ca. 15 stk.
Ingredienser
1 dl. græskarkerner
1 dl. hvide sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
3 1/2 dl. rugmel
2 dl. koldt vand
1 1/4 dl. olie (oliven- eller nøddeolie)
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk. havsalt
Evt.:
Hvidløg, presset
Chili pulver
Fremgangsmåde:
Ingredienserne røres sammen i køkkenmaskinen eller med en håndmikser indtil blandingen er jævn.
Del dernæst knækbrødsdejen i to lige store portioner. Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade.
Stik dejen ud i de ønskede figurer eller skær dejen ud med en pizzakniv. Kan evt. krydres med chiliflager, chilipulver eller hvidløg, der blandes i dejen under omrøringen.
Knækbrødene bages i ca. 15 min. ved 200 grader, eller indtil de ikke er bløde i konsistensen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar