tirsdag den 14. januar 2014

Caribisk kyllingesuppe

kyllingesuppe
Kyllingesuppen klar til servering
Denne opskrift er fra Arlas madplan. Suppen dufter og smager fantastisk! Farverne på ingredienserne giver retten det sidste pift.
Retten kræver en del forskellige ingredienser, men tager forholdsvis kort tid at lave.



Opskrift til 4 personer
Fra: http://www.arla.dk/opskrifter/Caribisk-kyllingesuppe-med-alverdens-fyld/

Jeg har ændret ganske lidt på opskriften fra Arla.

Ingredienser:

1½-2 dl brune ris
2 dåser røde kidney bønner, drænet og skyllet
2 dåser tun i vand, drænet
3 fed hvidløg, presset
1 tsk flydende honning
1 tsk revet skal fra en lime
saft fra 1 lime
1/4 tsk. salt
1 liter Karolines Køkken Caribisk kyllingesuppe 4%
1 hel vaniljestang, flækket
3 lauberbærblade
1 mango, i mindre tern
Ca. ½ pk. cherrytomater, i kvarte
1 grøn peber, i tern
1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde:

Kog risen som anvist på pakken. Skyl kidneybønnerne og kom disse i risen når risen er kogt færdigt. Lad træffe sammen i ca. 10 min.
Suppen hældes i en gryde og der tilsættes lauerbærblade samt en flækket kanelstang. Suppen koges op under omrøring og der skrues ned.
Vandet hældes fra tunen. Der tilsættes honning, hvidløg, limeskal, limesaft og sesam og salt og dette røres sammen.
Mangoen, grøn peber og tomater anrettes i små skåle.
Suppen serveres sammen med ris og kidneyblandingen samt de andre slags fyld.

Der kan evt. serveres suppehorn til. Til denne opskrift bagte jeg fuldkorns suppehorn med hvidløgssmør i. Alternativt kunne man også lave almindelige suppehorn.

Kyllingesuppe
Aftensmaden anrettet på bordet






Ingen kommentarer:

Send en kommentar