torsdag den 30. januar 2014

Hytteostpizza med løg og kylling

Hytteostpizza med løg og kylling
Hytteostpizza med løg og kylling
Pizzafyld kan varieres i det uendelige, men denne kombination har jeg ikke prøvet tidligere. Pizzaen blev særdeles smagfuld på trods af få ingredienser.


Opskrift til 3 personer

Ingredienser:
Fyld:
400 g kyllingefileter, i små stykker
½ tsk groft salt
Peber
250 g skalotteløg, fint hakket
1 bundt forårsløg, i tynde skiver
2 løg, fint hakket
3 spsk. hakkede friske oreganoblade
200 g hytteost, naturel
2 tomater, i skiver
ca. 50 g revet ost
1 tsk salt
Peber
Olie til stegning

Pizzabund opskrift

Fremgangsmåde:
Steg kyllingestykkerne til de er møre. Smag til med ½ tsk groft salt og peber. Tag kyllingestykkerne af panden og steg løg på panden i ca. 10 min. Tilsæt 1 tsk salt og peber samt oreganoblade.

Forbag pizzabunden i ca. 10 min. ved ca. 200 grader. Fordel herefter kyllingestykkerne og løg ovenpå pizzaen. Sæt herefter hytteost på pizzaen med en ske. Smør herefter forsigtigt hytteosten ud over pizzaen. Pynt med tomat og drys revet ost over pizzaen.

Pizzaen bages i ovnen i ca. 10 ved 200 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar