Aftensmaden er klar |
mor.
Opskrift til ca. 4 personer
Ingredienser:
500 g oksekød
250 g nudler
3-4 porrer, i skiver
1 løg, revet
3 gulerødder, enten revet eller i skiver
3-4 fed hvidløg, presset
Olie til stegning
5 dl mælk
50 g margarine
Ca. 1 tsk. revet muskatnød
3 spsk. hvedemel
Salt og peber
Rasp
Fremgangsmåde:
Kog nudlerne. Steg oksekødet sammen med løg og hvidløg. Tilsæt herefter øvrige grøntsager og steg kort.
Bechamelsauce:
Smelt margarinen ved svag varme og tilsæt mel. Rør sammen og tilsæt lidt mælk ad gangen og rør ud. Tilsæt igen mælk når saucen bliver tyk. Fortsæt indtil al mælken er rørt ud. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Nudler lægges i bunden af et smurt ildfast fad og ovenpå hældes kødblandingen. Slut af med et lag af bechmelsauce og drys rasp henover.
Steges færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar