torsdag den 30. januar 2014

Wok med rosenkål og kylling

Wok med rosenkål og kylling
Wok med rosenkål og kylling
Denne wokret kan tilberedes på ca. 30 min. og ingredienserne giver en god balance rent smagsmæssigt. Kombinationen mellem rosenkål, æble og ingefær giver både en sød og bitter smag. Ingredienserne i retten kan varieres alt efter sæson og smag.
Opskrift til 3 personer

Ingredienser:

400 g. kyllingefilet, i mindre strimler
300 g rosenkål, i skiver
3 æbler, i mindre stykker
1 chilli, i mindre stykker
2 rødløg, i mine stykker
2 spsk ingefær, fint hakket
1-2 tsk salt
1/4 liter madlavningsfløde 8 % f.eks. Karolines Køkken
Olie til stegning
Ca. 200 g nudler eller ris

Fremgangsmåde:

Varm olien i wokken og steg kyllingestykkerne. Tag kyllingestykkerne op og svits løg og rosenkål i et par min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog et par min. Nudlerne tilsættes til sidst og der smages til med salt og evt. peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar