lørdag den 4. januar 2014

Krydrede frikadeller (orientalsk inspirerede)

Krydrede kyllingefrikadeller
Krydrede kyllingefrikadeller
En velkrydret variation af de elskede frikadeller.



Opskrift til ca. 15 små frikadeller

Ingredienser:

500 g hakket kyllingefars
2 dl rasp
1 dl vand
2 spsk. sojasauce
1 æg
Saft fra 1 lime
1 spsk. fintrevet frisk ingefær
½ revet løg
1 tsk. salt
2-3 fed hvidløg, presset
2-3 tsk. karry (har du karry fra en orientalsk forhandler brug da kun 1 tsk.)
Peber
Olie til stegning


Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blandes sammen og kødfarsen står tildækket i køleskabet og trækker i ca. 30 min.
Frikadellerne formes til små frikadeller og steges på panden ved middel varme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar