Sild i galla til julefrokosten |
Opskrift til ca. 8 personer
Ingredienser:
300 g marinerede sildefilletter (i mundrette stykker)
250 g rejer
½ liter creme fraiche 18 %
2 spsk. mayonnaise
4 æg (hård kogte, hakkede)
1 tsk. salt
Peber
1 mellemstørrelse løg (fint hakket)
1 fed hvidløg (presset)
ca. 2 tsk. frisk dild
Pynt: persille eller dild
Tilbehør: Hjemmebagt rugbrød
Fremgangsmåde:
Kog æggene i 7-8 min. (til de er hårdkogte) og afkøl herefter disse. Rejerne skylles i koldt vand og stilles til afdrypning.
Bland creme fraiche med mayonnaise, salt, peber, hvidløg og løg. De hakkede æg og sild i mundrette stykker blandes i. Der smages til med dild.
Sild i galla skal stå og trække i køleskabet i 1-2 timer.
Sild i galla kan anvendes som en del af en julefrokost, men også som en forret, hvortil der kan serveres rugbrød.
Tak for opskriften - det lyder rigtig lækkert, så det skal jeg da helt sikkert prøve:) God nytår!
SvarSletVelbekomme! Godt nytår til dig også :)
SvarSlet